Digital kommunikation

 
 

Vi bygger specielle relationer ...

 
 
 
 
 

Effektiv kommunikation

Bag effektiv kommunikation ligger veldefinerede mål. Det er vigtigt at vide, hvem man vil henvende sig til, og hvad man ønsker at fortælle. Det skal være afklaret, før der kan lægges en strategi. Og først da kan vi beslutte os for form, udtryk og medier.

Nogle kunder kommer selv med et færdigt koncept, og så løser vi den praktiske del af opgaven. Andre har brug for rådgivning eller analyse. Andre igen for hele koncepter. Det er vi gerne behjælpelige med.
 
 
 
 
 

Identitet

Ét er at præsentere sig personligt. Et andet er at præsentere sig på tryk eller TV. Men alle de budskaber, der ligger i valget af tøj, parfume, farver, fonte, papirkvalitet, medier og så videre, eksisterer i lige så høj grad på internettet.

Flere og flere mennesker finder deres informationer og sympatier her. Derfor er det vigtigt ikke blot at være repræsenteret på nettet, men også at være det på den rigtige måde og de rigtige steder.

Din digitale identitet skal helst være forankret i din øvrige kommunikation - men selvfølgelig tilpasset det nye mediums anderledes muligheder. Det er den tilpasning, vi kan sikre professionelt.
 
 
 
 
 

Webdesign

Webdesign er en lidt speciel designgenre, hvor æstetik og koncept skal afstemmes med mediets mange muligheder og begrænsninger. Derfor kræver det i høj grad også teknisk flair og sans for informationsarkitektur.

For os er det en sjov udfordring at få grafiske elementer, animation og 3D-løsninger til at svinge sammen med tunge databaseløsninger. Eller at få streaming media, f.eks. flash eller video, til at glide i et godt flow sammen med et dynamisk website.

Ønsker du at overføre dit webdesign til udvikling af en ny designlinje for dit firma, kan vi også sikre det.
 
 
 
 
 

GO LIVE!

Når dit koncept og design er klart, går vi i gang med implementeringen af dit site.

Vi arbejder ofte med datadrevne websites, der let kan opdateres via content management systemer, og som let kan integreres med dit design. På den måde sikre vi bedst at den løbende opdatering er i overensstemmelse med designet.
 
 
 
 
 

Markedsføring

Den demografiske repræsentation på nettet er stadig skæv. Befinder din målgruppe sig på nettet, er det til gengæld muligt at ramme den ekstremt præcist.

Det kan bl.a. gøres med søgemaskineoptimering, bannerannoncer, sponsorater, alliancer, permission marketing, microsites, kampagne-websites og distribuerede websites. Vi kan tilbyde at placere dit markedsføringsmateriale optimalt og efterfølgende analysere resultatet.

Ønsker du at benytte sociale medier, som Facebook, YouTube, Twitter, eller et af de mange andre tilbud, så kan vi også hjælpe med både rådgivning og opsætning.