Betingelser

 
 
 
 
 
 
 

Generelt

Nedenstående er et uddrag af betingelserne for de hosting services, som Axiome New Media tilbyder og er her tænkt, som information. Ønsker du de altid gældende betingelser, så hent dem sammen med prislisten her på siden, eller kontakt os. Betingelserne udleveres sammen med tegning af abonnement.
 
 

Betalingsbetingelser

Alle ydelser ved Axiome New Media er oplyst i danske kroner og ex. moms, hvor intet andet er opgivet. Alle ydelser ved Axiome New Media betales ved fremsendelse af faktura. Alle fakturaer har 8 dages betalingsfrist. Såfremt betalingen for fakturaerne ikke er Axiome New Media i hænde herefter, har Axiome New Media ret til at stoppe webhotellet indtil betalingen er modtaget. Kunden får ikke refusion for perioder med lukning såfremt disse skyldes manglende betaling.

Axiome New Media rykker kunden 2 gange inden betalingen overdrages til inddrivelse via ekstern assistance. Ved hver rykker tillægges et administrationsgebyr på kr. 100,- + moms.
 
 

Opsigelsesbetingelser

Alle bestillinger af webhoteller forudfaktureres for perioder af 12 måneder og kan til enhver tid opsiges skriftligt med en måneds varsel til udløbet af en periode. Alle ophør / opsigelser skal foregå skriftligt og webhotellets afbestilling bekræftes skriftligt af Axiome New Media. Axiome New Media refunderer ikke betalinger for hotelleje såfremt kunden ønsker at opsige og nedlægge sit webhotel midt i en periode.

Priser er opgivet med forbehold for trykfejl, pris- og afgiftsændringer.

Priserne er gældende fra 11. april 2007