Webløsninger

 
 
 
 
 
 
 

Cavius Aps

2010
Cavius Aps har fået nyt internationalt site på www.cavius.com. Vi har leveret design og system. Blandt sitets features er, at det via content management systemet er muligt, at afvikle video dynamisk.
 
 
 
 

Instrumentmager
A. Andersen

2010
Instrumentmager A. Andersen har fået nyt site, der er udstyret med content management system, samt dynamisk integration af Google Maps og Facebook.
Du kan se sitet på www.a-andersen.dk.
 
 
 
 

Tek360 Aps

2009
For Tek360 Aps har vi udarbejdet et dynamisk website med CMS. Samtidig byggede vi deres business service management-system. Du kan se mere på www.tek360.dk.
 
 
 
 

WorkBridge A/S

2008
For WorkBridge A/S har vi gennemført en opgradering af deres website i 2008. Det kan du se på www.workbridge.com.
 
 
 
 

KoZo Consult

2008
Konsulentfirmaet KoZo Consult har både fået ny identitet og og nyt dymisk website med tilhørende Content Management System - og Axiome New Media har stået for begge dele. Vi synes, at begge dele er faldet heldigt ud, men bedøm selv, når du besøger KoZo Consult på www.kozo.dk
 
 
 
 

Safe-Line

2008
Innovationsfirmaet Safe-Line har fået nyt dynamisk website med tilhørende eHandelsløsning på adressen www.rejsealarm.dk Safe-Line er vel bedst kendt for at markedsføre 4 i 1 rejsealarm Cavius, der er udviklet af den danske industrielle designer og medindehaver af Safe-Line, Glenn Højmose.
 
 
 
 

BaggårdTeatret

2007
BaggårdTeatret i Svendborg har fået nyt frisk design på deres hjemmeside www.baggaardteatret.dk. Sitet er bl.a. udstyret med sIFR, så teksten på sitet kan vise teatrets nye skrifttype dynamisk.
 
 
 
 

DialogDesign

2007
I tæt samarbejde med Rolf Molich fra DialogDesign har Axiome New Media udviklet en ny designlinie, der lever op til virksomhedens ønsker om brugervenlighed. Besøg DialogDesign på www.dialogdesign.dk
 
 
 
 

Edith & Ella

2007
Tøjfirmaet Edith & Ella, der har base i København og forretninger i flere byer i Danmark, får ny hjemmeside, hvor fokus er lagt på præsentation af den aktuelle kollektion. Derudover er sitet udstyret med en eHandelsløsning, så man kan købe tøjet over nettet.
 
 
 
 

filmen.dk

2007
Vi er ved at teste vores nye portal: filmen.dk, hvor der er filmnyheder, omtaler, kalender, links, og meget mere.

Men se selv - gå til filmen.dk
 
 
 
 

Københavns Kommune

2006
For PrimeTime Kommunikation A/S har Axiome New Media udviklet et nyt dynamisk website til Københavns Kommunes kampagne Stop Vandalismen. Websitet, der er udarbejdet i overensstemmelse med kommunens retningslinier, har til formål er generere tilmeldinger til kommunens graffittiordning.
 
 
 
 
 

Hauser Securties A/S

2006
Axiome New Media har leveret nyt dynamisk website til Fondsmæglerselskabet Hauser Securties A/S. Websitet er udstyret med et Content Management System, så selskabet selv kan stå for den daglige opdatering af sitet. Besøg Fondsmæglerselskabet Hauser Securties A/S på www.hausersecurities.com
 
 
 
 
 

ReMida

2006
Axiome New Media har leveret design og CMS til Det Danske Reggio Emilia Netværks Center For Kreativt Genbrug.

Vil du vide mere om kreativt genbrug og pædagogik, så besøg sitet på www.remida.dk.
 
 
 
 
 

Nørrebroportalen 2200.dk

2006
Nørrebroportalen 2200.dk er blevet relanceret i nyt design og med nyt CMS.

Måske mødes vi snart på www.2200.dk
 
 
 
 
 

Danske Sprogseminarer A/S

2006
Danske Sprogseminarer har fået trimmet designet på www.sprogseminar.dk, så det er blevet tilpasset virksomhedens aktuelle kommunikation.
 
 
 
 
 

Alphalyse A/S

2005
Alphalyse A/S har fået nyt website i slutningen af 2005. Axiome New Media har stået for design, CMS, ehandelssystem, og implementering.

Besøg Alphalyse A/S på www.alphalyse.com
 
 
 
 
 

Pick 'N' Post

2005
Alphalyse A/S har fået lavet nyt salgswebsite Pick N Post. Udover at kunne bestille diverse produkter, er sitet udstyret med et extranet til virksomhedens sælgere. Axiome New Media har stået for design, CMS, og implementering.

Besøg Pick 'N' Post på www.pick-n-post.com
 
 
 
 
 

BaggårdTeatret

2005
I 2005 blev der ryddet op i BaggårdTeatrets design, så der kom et klart og rent udtryk.
 
 
 
 
 

Instrumentmager
A. Andersen

2005
Instrumentmager A. Andersen har i efteråret 2005 fået ny eHandelsløsning til deres internetforretning.

Samtidig redesignede vi deres site, som du finder på www.a-andersen.dk
 
 
 
 
 

EventBidder

2005
For rejsevirksomheden EventBidder og konsulentvirksomheden e2e factory a/s har Axiome, i 2005, leveret design og identitet til b2b sitet www.eventbidder.com
 
 
 
 
 

123invitation.dk

2005
I starten af 2005 blev invitationssitet 123invitation.dk søsat. Axiome New Media stod for identitet, design, front- og backend.
 
 
 
 
 

Danske Sprogseminarer A/S

2005
Danske Sprogseminarer fået trimmet designet på www.sprogseminar.dk, så det er blevet tilpasset virksomhedens aktuelle kommunikation.

Samtidig blev der tilføjet flere dynamiske funktionaliteter til sitet.
 
 
 
 
 

Jacaranda Consult

2005
I foråret 2005 har Axiome New Media leveret identitet, design og content management system til konsulentvirksomheden Jacaranda Consult, så virksomheden selv kan stå for den daglige opdatering af sitet.

Du kan se mere på www.jacaranda.dk
 
 
 
 

e2e factory A/S

2004
For konsulentvirksomheden e2e factory a/s har Axiome implementeret et dynamisk website til deres nye division WorkBridge, så virksomheden selv kan stå for den daglige opdatering.
 
 
 
 
 

Danske Sprogseminarer A/S

2004
I efteråret 2004 fik Danske Sprogseminarer en ny flade, der var tilpasset virksomhedens øvrige kommunikation. Samtidig blev der tilføjet flere dynamiske funktionaliteter til sitet www.sprogseminar.dk
 
 
 
 
 

Arbejdsmiljørådets Service Center

2003
I samarbejde med Responator har Axiome leveret et website for Arbejdsmiljørådets Service Center, ASC, som ligger under Arbejdsmiljørådet. Centret ønskede at gøre specielt opmærksom på "Teknologiske forandringer og arbejdsmiljø". Axiome har leveret et design, hvor der er lagt vægt på en god overensstemmelse mellem centrets trykte formidling og identiteten på internettet.
 
 
 
 
 

Instrumentmager
A. Andersen

2003
Musikforretningen A. Andersen valgte i forbindelse med en fysisk flytning af forretningen i 2003, at det var blevet tid til et gennemgribende redesign af deres website. Axiome leverede designet og opgraderede samtidig deres content management system.
 
 
 
 
 

Bjarke Stemann Communications

2003
Axiome har designet Bjarke Stemann Communications nye enkle website. Websitet blev udviklet som et dynamisk opdatérbart site.

Har du brug for en idémand, så besøg www.stemann.dk.
 
 
 
 
 

BaggårdTeatret

2003
I samarbejde med BaggårdTeatret i Svendborg har Axiome leveret et frisk nyt design til deres hjemmeside for sæsonen 2003/2004. Samtidig blev teatrets content management system opgraderet.
 
 
 
 
 

PH-Teknik

2002
Axiome har designet PH-Tekniks nye website www.printerservice.dk og har dertil udviklet en dynamisk opdaterbar løsning. PH-Teknik kan dermed selv vedligeholde alle dele af websitet uden at skulle tænke på teknikken bag.
 
 
 
 
 

Space & Relation

2002
Axiome har designet møbelfirmaet Space & Relations nye website, så det er tilpasset virksomhedens øvrige kommunikation.
Websitet er skalérbart og udstyret med et content management system.
 
 
 
 
 

Beredskabs-Forbundet

2002
For Beredskabs-Forbundet har Axiome i samarbejde med reklamebureauet Summa Summarum udviklet forbundets portal om beredskab i hjemmet. Axiome har bl.a. leveret content management systemet til portalens daglige drift og opdatering.
 
 
 
 
 

BaggårdTeatret

2002
I et tæt samarbejde med BaggårdTeatret i Svendborg har Axiome leveret design til deres hjemmeside og udviklet en dynamisk opdaterbar løsning, så teatret selv kan vedligeholde alle dele af websitet.
 
 
 
 

Teaterudvalget for Fyns Amt

2002
Axiome har leveret design og identitet til den fynske teaterportal www.teaterfyn.dk, der fremstilles af Teater Udvalget for Fyns Amt. Portalen har til formål at fremme interessen for de fynske teatre.
 
 
 
 
 

Det Danske Reggio Emilia Netværk

2001
Det Danske Reggio Emilia Netværk blev oprettet i 1997. Netværket er funderet i en stadigt stigende dansk interesse for filosofien og menneskesynet bag den pædagogiske tænkning i Reggio Emilia, Italien. Her kan alle interesserede få adgang til nyheder, kursusinformation og ressourcer.
 
 
 
 

Danske Sprogseminarer A/S

2001
Danske Sprogseminarer har i en årrække haft et enkelt html-baseret website. Derfor skulle sitet have nyt liv og tilbyde flere funktionaliteter. I et tæt samarbejde med Jane Hansen designet det nye www.sprogseminar.dk og har dertil udviklet en dynamisk opdaterbar løsning..
 
 
 
 
 

Responator

2001
Analysebureauet Responator begyndte i 2001 at levere internetbaserede analyser. Derfor ønskede virksomheden selv et helt enkelt site uden dikkedarer, som skulle først og fremmest være troværdigt og have plads til indhold. Axiome har ud fra de ønskede retningslinjer leveret et design, som Responator selv kunne implementere.
 
 
 
 
 

Fyens Stiftstidende

2000
I sommeren 2000 udkom netudgaven af Fyens Stiftidende i et nyt, let design. Ambitionerne var høje, og der blev stillet mange krav. Bl.a. var det essentielt, at designet blev funktionelt, og at der blev en klar profileringen af avisen. Til gengæld blev resultatet godt - antallet af daglige brugere steg betragteligt i perioden efter relanceringen, og avisen kom ud som en af de førende på sit felt.
 
 
 
 

Jyske Vestkysten

2000
Internetudgaven af Jydske Vestkysten udkom i sommeren 2000 i et nyt, let design og med logisk og nemt tilgængelig navigation. Designet blev udviklet for Metropol-Online og leveret af Axiome New Media.
 
 
 
 
 

Nørrebroportalen 2200.dk

2000
NørrebroPortalen www.2200.dk var en slags lokalavis på nettet. Idéen var at bygge et site op, hvor der var plads til alt om Nørrebro, og hvor alle i bydelen kunne komme til orde. Bag sitet stod Axiome New Media. Desuden arbejdede mange forskellige frivillige med at skrive, tegne, fotografere og rapportere til 2200.dk.
 
 
 
 

Krogmann
& Partners A/S

2000
For fondsmæglerselskabet Krogmann & Partners udviklede Axiome i 2000 et nyt dynamisk og skalérbart website i en dansk og en engelsk udgave, så firmaet nemt kunne vedligeholde alle dele af websitet uden at tænke på teknikken bag.
 
 
 
 

Instrumentmager
A. Andersen

2000
Med 115 år i bybilledet er A. Andersen blevet en institution i Odense. I 2000 syntes ejerne, at det var på tide at komme på nettet. Vi tilbød dem et koncept, med CMS, med præsentation af butikken, dens historie, samt et modul på, så kunderne kunne følge med i, hvor langt reparationen af deres instrument var kommet.
 
 
 
 

Rajen Design

2000
I forbindelse med møbel-messen 2000 i Bella Centret udviklede Axiome et præsentationssite til Rajen Design. Websitet præsenterer på en enkel og sjov måde multimøblet NOTEBOOK i forbindelse med møbel-messens tema: Internet Collection.
 
 
 
 
 

P. G. H. Møbelsnedker

2000
I forbindelse med møbel-messen 2000 i Bella Centret fik P. G. H. Møbelsnedker en enkel præsentationsside, der kunne formidle de væsentligste informationer om firmaet.
 
 
 
 

Viscom: Sjællandske Kraftværker

2000
For reklamebureauet Viscom A/S har Axiome New Media udført forskellige opgaver. Vi har bl.a. udviklet flashnavigation, pauseskærme og grafiske 3D-elementer til kunder som Sjællandske Kraftværker, COREBANK, Boje & Mobeck og Columbus IT Partner.
 
 
 
 

Figur Design

1999
For Figur Design har Axiome New Media udført forskellige design-, implementerings- og opdateringsopgaver. Blandt kunderne var Camping-Fritid, NEYE og supermarkedskæden SPAR.
 
 
 
 

Dansk Camping Union

1999
I samarbejdet med Figur Design udviklede Axiome i 1999 Dansk Camping Unions nye website, der blandt meget andet indeholdt online-kataloger, debatforum, trafikoplysninger.
 
 
 
 

Rajen Design

1999
I 1998 udviklede Axiome et website til præsentation af Rajen Designs nye projekt: Solbriller med helt nye former og funktioner. Interfacet er helt enkelt, så der kommer fokus på solbrillerne. Af samme årsag valgte vi at lave en fullscreen emulering, så browserens mange knapper ikke forstyrrer synsfeltet.